Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Panasonic NZ25VKE (6,3 kw)

Produktnummer: KIT-NZ25VKE

Panasonic NZ-serien er for deg som ønsker mange av funksjonene fra Panasonic sine toppmodeller, men til en langt lavere pris.

Modellene i NZ-serien er kraftige, høyeffektive og pålitelige året rundt. Takket være den gjennomtenkte designen er NZ perfekt som utskiftingspumpe.

Innebygd WLAN
NZ leveres klar til å kobles til Internett for kontroll via smarttelefon med appen Panasonic Comfort Cloud. Betjening, overvåkning og planlegging med et brukervennlig grensesnitt.

Summer House
Du kan også bruke vedlikeholdsvarme, +8 °C/+10 °C grader. På den måten forhindrer du ved temperaturen i huset går ned mot frysepunktet de kaldeste vintermånedene, samtidig som det forbrukes minimal mengde energi til oppvarming.

Ny infrarød fjernkontroll
Nyt innovativ design like for hånden med den nye stilige og elegante bakbelyste Sky-fjernkontrollen. Større skjerm og enklere å bruke.

Enkel men elegant design
Vi har utformet innendørsenheten på nytt for å passe bedre i europeiske interiører. Den nye utformingen er enkel, ren og elegant.

 

En «liten» endring som forandrer alt
Ikke alle er klare for forandring. Det er faktisk noen som gjør motstand mot fremtiden, men i Panasonic fortsetter vi å tro på teknologier som forbedrer menneskers liv.
Det er derfor vi nå presenterer en ny generasjon klimaanlegg med R32 – et banebrytende kjølemiddel på alle tenkelige måter: Det er lett å installere, og sammenlignet med de fleste andre kjølemidler, har det mye lavere miljøinnvirkning og sparer energi. Resultatet? Bedre velvære for mennesker og planeten. Det vil alltid være mennesker som gjør motstand mot forandring. Men vi sier: Farvel til gårsdagen. Velkommen, R32.

 

Nyt innovativ design like for hånden med den nye stilige og elegante bakbelyste Sky-fjernkontrollen
Med rask tilgang til nøkkelfunksjoner og et skyvedeksel som med jevn bevegelse gir tilgang til flere alternativer har det aldri vært så enkelt og intuitivt å endre innstillinger. Passer komfortabelt i hånden.


Bakbelyst LED-skjerm
Du kan justere innstillingene selv i et mørkt rom takket være den bakbelyste skjermen.


Særegent skyvedeksel
Et skyvedeksel med jevn bevegelse fremhever ikke bare de rene linjene, men holder også knappene frie fra skitt og flekker.


Presis temperaturkontroll
Nyt mer presis temperaturkontroll og opplev bedre komfort takket være Sky-fjernkontrollens temperaturkontroll i trinn på 0,5 °C.

Varmekapasitet kW
Min/maks varmekapasitet 0,85 - 6,30 kW
Maks varmekapasitet 6.3 kW
Varmekapasitet nominell 3.4 kW
Varmekapasitet ved -7°C 4.0 kW
Varmekapasitet ved -15°C 3.4 kW
Base for all products
Samlet vekt innedel og utedel 0.0 kg
Kjølekapasitet kW
Maks kjølekapasitet kW 3.0 kW
Min/maks kjølekapasitet 0,85 - 3,00 kW
Nominell kjølekapasitet 2.5 kW
SCOP og Energiklasse
COP verdi 4.86
SCOP verdi 4.6
Energiklasse A++
Lydnivå og driftsområde
Driftsområde (kjøl / varme) -25.0 °C
Lydnivå innedel 19-42 dB(a)
Lydnivå utedel 48.0 dB(a)