Til toppen

EVO ULTRA, Rengjøring til fordamper. 250ml

Produktnummer: 14712251
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

EVO ULTRA, Rengjøring til fordamper. 250ml

Evo Ultra er en formel av rene aktive stoffer som, fortynnet med vann, skaper et ultimat kraftig nøytralt rengjøringsmiddel som fjerner selv de mest vriene rester, fett og avleiringer og gjenoppretter innedelens effektivitet. Den optimale anbefalte fortynningen er 50 ml per liter vann. Den medfølgende målekoppen gjør det mulig å oppnå ønsket mengde rengjøringsmiddel med den presisjonen som et kjemisk produkt trenger, uten å fortynne hele produktet i en enkelt løsning.

Den ekstraordinære formelen til disse aktive stoffene gjør det mulig å fortynne med alle typer vann, og det etterlater ingen rester på overflatene. Det er den perfekte løsningen for å fjerne organiske rester, fett og de mest gjenstridige flekkene, og etterlater en behagelig frisk duft.

OBS! Ikke la kjemikalier stå i f.eks. Jet-Gun over tid, rens godt med vann.

Bruk:

  • Rist glassflasken godt.
  • Fortynn produktet 1:20 i en beholder med riktig mengde vann (vann først) og rist.
  • Påfør produktet på overflaten for å behandle.
  • Vent i 5 minutter for å la renseren virke.
  • Skyll med mye vann.
  • Tørk om nødvendig med en myk klut.

 

Hva er fordelene ved bruk av Ultra Cleaners?
Ved bruk av disse rene aktive stoffene kan teknikeren enkelt lagre tilsvarende mengde 5 L rengjøringsmidler. Under hver behandling har du to spesifikke rengjøringsmidler til disposisjon for å desinfisere den eksterne enheten (en syre og en alkalisk), samt et rengjøringsmiddel dedikert til å desinfisere interne enheter i klimaanlegget.

Hvordan fortynne Ultra Cleaners?
Det er tilstrekkelig å tilsette 50 ml av de aktive stoffene hver 950 ml vann. Målekoppen som følger med i emballasjen gjør det mulig å måle den nøyaktige mengden av det aktive stoffet på en veldig enkel og presis modus.

Kan jeg bruke hvilken som helst type vann fra springen for å få tak i det ferdige rengjøringsmiddelet?
Ja, den ekstraordinære sammensetningen av disse aktive stoffene gjør at de kan fortynnes med alle slags vann fra springen. Det etterlater ikke rester på overflatene.

Når anbefaler du å bruke Acid Ultra?
Acid Ultra anbefales for desinfisering av den eksterne enheten og for å fjerne de mest gjenstridige flekkene av salt og rust for å gjenopprette den opprinnelige ytelsen til kondensatorens termiske utveksling.

Når anbefaler du å bruke Alkaline Ultra?
Alkaline Ultra anbefales for rengjøring av den eksterne enheten og for å fjerne de fleste gjenstridige flekker av fettsmuss av miljøsmuss som støv, pollen etc. for å gjenopprette den opprinnelige ytelsen til kondensatorens termiske utveksling.

Når anbefaler du å bruke Evo Ultra?
Evo Ultra anbefales for rengjøring av innvendige enheter og for å fjerne de fleste gjenstridige flekker av fettsmuss, organisk avfall og miljøsmuss.

Er det nødvendig å fortynne hele innholdet i flasken med 250 ml om gangen?
Nei det er ikke. Du kan fortynne hver gang bare den nødvendige mengden du trenger for ønsket desinfiserende behandling.

Hvis jeg ikke brukte hele rengjøringsmidlet tilberedt, er det mulig å lagre det for en videre behandling?
Selvfølgelig kan både de rene virkestoffene og det bruksklare rengjøringsmiddelet oppbevares for enhver fremtidig behandling.

Base for all products
Samlet vekt innedel og utedel 0.25 kg